Portarul lui PSG, acuzat de revoltă: „Navas i-a instigat. A spus că pierdem de 3 ori și scăpăm de antrenor”

4 săptămâni in urmă 2

O acuzație gravă împotriva lui Keylor Navas, portarul lui PSG, pe care foști oficiali ai federației costaricane o confirmă.

L-au dat în judecată pe Navas pentru defăimare

Cel care a declanșat acest scandal a fost Adrian Gutierrez, fost director în forul de la San José. În 2018, acesta a dezvăluit la un post național de radio că, după Mondialul din 2014, goalkeeperul, împreună cu alți doi internaționali importanți, Bryan Ruiz și Celso Borges, ar fi șantajat federația, amenințând că vor pierde premeditat trei meciuri la rând pentru ca selecționerul de atunci, columbianul Jorge Luis Pinto, să nu mai fie păstrat.

Toți cei trei fotbaliști au negat informația și l-au dat în judecată pe Gutierrez pentru defăimare. Numai că, acum, în fața judecătorului, încă două persoane susțin același lucru. Și Rafael Vargas, alt director, și Eduardo Li, ex-președintele federației. Mai ales ultimul.

„Navas aflase de clauza din contract"

Li a declarat că „Navas a fost cel care i-a instigat. El a spus: «Pierdem de trei ori și scăpăm de Pinto!». Aflase că selecționerul avea o clauză în contract, conform căreia urma să fie concediat la trei înfrângeri consecutive. Navas, Ruiz și Borges au conspirat împotriva lui Pinto. De aceea, am luat decizia să nu-i prelungesc contractul antrenorului".

Premieră costaricană: „sferturi" la CM

Cu selecționerul columbian, Costa Rica a reușit cea mai mare performanță. Prima oară în „sferturile" Mondialului, după un CM 2014 în care a câștigat „grupa morții", cu Uruguay, Italia și Anglia, încheind turneul final neînvinsă în timpul regulamentar (Olanda a eliminat-o la penalty-uri): două victorii, trei egaluri, golaveraj 5-2.

Li, 62 de ani, a fost exclus pe viață din fotbal de FIFA pentru corupție. Aflat în Spania, el participă la procesul de la San Jose prin zoom.

Citește și:

Cutremur în Estul Europei » Antrenorul și fostul președinte al campioanei, trimiși după gratii!Messi, imperial la meciul 767 pentru Barcelona! Două eurogoluri și două recorduri doborâte cu Huesca

Problema a unui fermier german cu muncitorii români: Mă costă nervi și mă aplec eu să strâng

Libertatea

Playtech: Monica Pop aruncă BOMBA. Ce pățesc românii după vaccin: 'Este crima perfectă'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă