Portarul lui Liverpool, Alisson, afectat teribil de vestea morții tatălui său! De ce nu poate asista la funeralii

1 lună in urmă 2

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Iar portarul lui Liverpool nu va putea fi prezent la înmormântare - unul din apropiații lui a dezvăluit că Alisson a încercat să găsească o cale pentru a putea călători în Brazilia în pofida restricțiilor impuse, dar a fost nevoit să renunțe la idee.

Rudele au așteptat să vadă dacă Alisson poate veni în Brazilia pentru a decide unde vor avea loc funeraliile. 

Dar Alisson a anunțat că nu a găsit nicio soluție. Soția lui, Natalia, este însărcinată în aproape 7 luni, iar el ar fi obligat să petreacă cel puțin 10 zile în carantină. 

”A încercat tot posibilul, a studiat zboruri pentru a evita restricțiile impuse celor care vin din Marea Britanie, dar în zadar. 

A promis că va ajunge peste 3 săptămâni când îi va permite programul. Atunci va putea sta 5 zile alături de familie.

Dar este devastat din cauza faptului că nu va putea fi prezent la înmormântare, era extrem de legat de tatăl lui”, a povestit un apropiat al fotbalistului, fost coechipier cu el la Internacional Porto Alegre.

Jurgen Klopp este și el în doliu după moartea mamei sale

Tatăl jucătorului se retrăsese la o fermă după ce în regiunea Rio Grande do Sul intraseră în vigoare măsuri aspre de carantină din cauza numărului mare de cazuri de Covid 19.

Corpul său neînsuflețit a fost descoperit de mai mulți angajați pe care îi anunțase că merge la pescuit, iar decesul a fost considerat un accident. 

Primul care a ajuns la fața locului a fost fratele mai mare al lui Alisson, Muriel, portar la Fluminese.

Nu doar Alisson Becker este obligat de împrejurări să lipsească de la un asemenea eveniment familial - acum două săptămâni, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, nu a putut participa la înmormântarea mamei sale.

Etichete: jurgen klopp , alisson becker , alisson becker liverpool
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă