Portarul care s-a cerut rezervă! Răzvan Pleșca: „Eu am insistat pentru transferul lui! A fost subapreciat la Viitorul”

5 luni in urmă 21

Răzvan Pleșca, portarul în vârstă de 37 de ani al echipei Gaz Metan Mediaș, a dezvăluit că el a fost cel care a insistat pentru transferul lui Alexandru Buzbuchi (26 de ani), de la FC Viitorul.

Fără niciun meci jucat în sezonul trecut la FC Viitorul, Alexandru Buzbuchi a ajuns în această vară la Gaz Metan Mediaș din postura de jucător liber de contract.

Răzvan Pleșca a insistat pentru transferul lui Alexandru Buzbuchi

Răzvan Pleșca, ajuns pe final de carieră, a dat de înțeles că simte nevoia să se dea ușor-ușor la o parte și să lase locul unor portari mai tineri. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că a insistat pentru aducerea lui Alexandru Buzbuchi la Mediaș, portar în vârstă de 26 de ani în care Răzvan Pleșca are mare încredere.

Veteranul lui Gaz Metan s-a resemnat și este convins că nu va juca în meciul cu Dinamo, programat luni, 21 septembrie, de la ora 21:00, pe teren propriu, în etapa a patra din Liga 1.

„Eu am insistat mult pentru transferul lui Buzbuchi, pentru că îl cunosc și consider că a fost subapreciat la Viitorul. Sigur nu voi juca mâine. Doar în caz de nevoie.

De la o anumită vârstă, te mai saturi să joci. Mai ales că eu am strâns deja vreo 300 de meciuri la Liga 1. În cazul lui Ciprian Tătărușanu, AC Milan nu se refuză niciodată”, a spus Răzvan Pleșca, la Digi Sport.

Răzvan Pleșca: „Dinamo nu va rata play-off-ul”

În ceea ce privește meciul cu Dinamo, Răzvan Pleșca îl definește ca fiind „un test important”, având în vedere faptul că se întâlnesc două echipe care au în componență mulți jucători noi.

„Cu siguranță par mai puternici decât în anii precedenți și nu vor rata play-off-ul. Cosmin Contra e un antrenor foarte bun și asta dă greutate noului proiect de la Dinamo.

Va fi un test important, pentru că și noi avem o componență nouă. Au venit foarte mulți, vreo 2-3 cehi, apoi restul francezi. Până pe 4 octombrie cred că vor mai continua să vină jucători noi. S-au achitat și restanțele față de foștii jucători, acum chiar nu mai este nicio datorie, suntem cu banii la zi”, a spus Răzvan Pleșca.

The post Portarul care s-a cerut rezervă! Răzvan Pleșca: „Eu am insistat pentru transferul lui! A fost subapreciat la Viitorul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă