Porcul din România care a uimit sătenii cu dependența lui. După ce e disperat Goppo VIDEO

2 săptămâni in urmă 10

Goppo este un porc vietnamez puțin mai special față de alții, deoarece a dezvoltat un „viciu”. Acestea este disperat după Coca-Cola, iar stăpânul lui îi face toate poftele. Goppo bea aproximativ doi litri de Coca-Cola, însă nu în fiecare zi.

Porcul vietnamez dependent de Coca-Cola

Porcii vietnamezi sunt originar din Vietnam și Asia de Sud-est. Aceștia au o imunitate foarte ridicată, ceea ce îl predispune puțin la îmbolnăvire. Goppo a fost învățat cu Coca-Cola de fratele fermierului, cu câte puțin în fiecare zi. Acum poate bea și câte doi litri.

”Oameni buni, ați văzut-o și pe aceasta. La mine în fermă orice lucru este posibil. Este înnebunit după Cola. Vă dați seama, nu îi dau în fiecare zi, dar nu mă îndur să o las, pentru că o dată învățată…fratele meu este dependent de Cola și el a învățat-o, de fapt, azi i-a dat puțin, mâine puțin, și s-a luat fata noastră să bea o sticlă de doi litri și jumătate pe zi de Cola. Nu vă spun după ce bea ce energie are.

Coca-Cola tu poți să te reprofelezi, nu doar pentru oameni, ci și pentru animale. E un purcel foarte foarte mare. Purceii din rasa aceasta nu se îmblanzesc foarte ușor, însă ea este blândă.”, a spus stăpânul ei în vlog.

Porcii vietnamezi, la mare căutare

Creșterea porcului vietnamez nu diferă foarte mult de creșterea unui porc dintr-o rasă obișnuită. Cu toate acestea, porcii vietnamezi sunt foarte căutați datorită faptului că oferă o carne sănătoasă, fără colesterol.

Acești porci sunt răspândiți în toată lumea, fiind crescuți cu mult succes și în țara noastră. Aceste animale sunt rezistenți, cu o imunitate foarte ridicată și dezvoltă rar boli, de aceea cei doi litri de Coca-Cola nu îl afectează pe Goppo.

Când vine vorba despre hrănirea loc, trebuie să ținem cont de un aspect esențial. Aceste suine sunt vegetariene și pot fi crescute și pe pășune. În comparație cu porcii de la noi, care sunt omnivori, porcii vietnamezi nu se pot hrăni cu resturi alimentare.

De regulă, aceștia consumă cereale, precum porumb, grâu sau orz și masă verde – iarbă, urzici, lucernă. Se pot hrăni și cu sfeclă de zahăr, mere, cartofi, pâine, fân, morcovi și multe altele asemănătoare.

Cu toate că porcii vietnamezi au imunitate extrem de ridicată, este recomandă deparazitarea periodică de 3 sau 4 ori pe an, atât intern cât și extern. De exemplu, prima deparazitare se poate face după înțărcare, la purceii de peste două luni.

The post Porcul din România care a uimit sătenii cu dependența lui. După ce e disperat Goppo VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă