Popeşti-Leordeni, Voluntari și alte două localități din Ilfov ies din carantină

3 săptămâni in urmă 16


Popeşti-Leordeni iese din carantină de vineri, de la 20:00, iar Domneşti, Voluntari şi Pantelimon de sâmbătă, de la aceeaşi oră, a anunțat Prefectura Ilfov, potrivit Agerpres.


Incidenţa cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori a ajuns vineri la 5,76 în Popeşti-Leordeni, 4,47 în Domneşti, 4,75 în Voluntari şi 3,08 în Pantelimon.


Popeşti-Leordeni a intrat în carantină pe 19 martie, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura a fost prelungită din 2 aprilie pentru două săptămâni şi din 16 aprilie cu şapte zile.


Domneşti, Pantelimon şi Voluntari au intrat în carantină, pentru o perioadă de 14 zile, începând din 20 martie. Carantina zonală s-a prelungit cu 14 zile pentru cele trei localităţi, începând din 3 aprilie şi din 17 aprilie cu 7 zile.


Joi seara, 22 aprilie, au mai ieșit din carantină alte trei localități ilfovene: Berceni, Dobroeşti şi Otopeni.


Pe lângă acestea, carantina zonală a mai fost ridicată și din alte localități ilfovene, precum Glina, Tunari și 1 Decembrie.


Pe de altă parte, marți, 20 de aprilie, carantina a fost prelungită cu 7 zile pentru localităţile ilfovene Ciorogârla, Corbeanca, Măgurele și Clinceni.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă