Pomană de la FRF! Nicio echipă nu mai retrogradează direct din Liga 3. Forul condus de Răzvan Burleanu a decis schimbarea sistemului competițional al celui de-al treilea eșalon cu patru etape înainte de finalul sezonului regular!

1 săptămână in urmă 20

Compromis făcut de Federația Română de Fotbal astăzi, 7 aprilie 2021, prin Comitetul de Urgență compus din Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu și Octavian Goga. S-a decis să se modifice sistemul competițional al campionatului Liga 3, ediția 2020/2021, cu doar patru etape înainte de finalul sezonului regular!!

Nicio echipă din actualul sezon al Ligii 3 nu va mai retrograda direct, fiindcă, mai nou, se vor organiza baraje de menținere/promovare în Liga 3 cu echipele câștigătoare ale jocurilor de baraj între câștigătoarele Ligii 4, anunță acum FRF.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Pomană de la FRF! Nicio echipă nu mai retrogradează direct din Liga 3. Forul condus de Răzvan Burleanu a decis schimbarea sistemului competițional al celui de-al treilea eșalon cu patru etape înainte de finalul sezonului regular! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă