Polițistul care a ucis fata de 13 ani pe trecerea de pietoni, violent cu cameramanii. Detalii de ultimă oră VIDEO

1 săptămână in urmă 91

Noi detalii ies la iveală în cazul polițistului care a ucis eleva de 13 ani pe trecerea de pietoni, în fața unei școli din București. Bărbatul a devenit violent cu jurnaliștii și cameramanii. Dus la audieri, polițistul nu a dorit să dea detalii despre tragedia în care este implicat. Este cercetat pentru ucidere în culpă. Cum a reacționat la vederea camerelor de filmat.

Polițistul criminal a devenit violent cu jurnaliștii

Familia Raisei este înghenuncheată de durere, după ce, zilele trecute, fetița de numai 13 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de către un polițist care mergea cu mașina în viteză. Bărbatul a fost dus la audieri, unde este cercetat pentru ucidere din culpă.

Polițistul criminal în vârstă de 27 de ani a devenit agresiv cu jurnaliștii și cameramani aflați la audieri, în momentul în care a început să-i îmbrâncească. Bărbatul a devenit om al legii în anul 2017 și obținuse permisul de conducere în Marea Britanie.

Reamintim faptul că polițistul care a ucis-o pe micuța Raisa a scandalizat publicul român atunci când a făcut un gest revoltător, pentru a verifica dacă fetița mai este sau nu în viață.

O fotografie cutremurătoare de la locul accidentului a devenit virală în mediul online, în care polițistul împunge cu piciorul trupul neînsuflețit al adolescentei, pentru a verifica dacă a murit.

Polițistul care a ucis-o pe fetița de 13 ani, cercetat în libertate

Deși a fost chemat la audieri, momentan, agentul care a ucis-o pe Raisa Nicoleta, lovită de mașina de Poliție pe trecerea de pietoni, este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. Bărbatul se află, deocamdată, în control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului, Radu Călin, a declarat faptul că polițistul nu se afla în misiune atunci când a lovit-o mortal pe adolescenta de 13 ani.

„La acest moment, din administrarea mijloacelor legale de probă, s-a reținut că avea în funcțiune semnalele luminoase, dar nu și pe cele acustice, că nu se afla în misiune, iar procurorii nu au reținut incidența niciunei cauze justificative sau de neimputabilitate”, a transmis acesta.

Se pare că polițistul care a omorât-o pe micuța Raisa nici nu ar fi încercat să evite impactul. Deși nu se afla în misiune, omul legii avea semnalele luminoase aprinse, însă nu și cele sonore.

Din datele autopsiei reiese faptul că Raisa Nicoleta a murit din cauza leziunilor din zona capului și a numeroaselor fracturi la bazin și picioare.

Adolescenta de 13 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral foarte grav, coaste rupte și mandibula fracturată. În urma impactului violent cu partea stângă a mașinii, bazinul și picioarele fetiței au fost rupte. Raisa a fost călcată de mașina poliției pe trecerea de pietoni.

The post Polițistul care a ucis fata de 13 ani pe trecerea de pietoni, violent cu cameramanii. Detalii de ultimă oră VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă