Polițistul care a omorât o copilă pe trecerea de pietoni, LIBER după audiere - El a fost violent cu jurnaliștii la ieșirea de la declarații

1 săptămână in urmă 15

Polițistul ucigaș, sub control judiciar Polițistul ucigaș, sub control judiciar

Polițistul care a ucis o copilă pe trecerea de pietoni și a rănit grav o alta a fost plasat sub control judiciar. Acesta nu a dat nicio declarație la ieșirea de la audieri.

VINERI, 14 IANUARIE 2022, 17:12

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Polițistul a fost extrem de violent cu jurnaliștii la ieșirea de la declarații. El a petrecut peste 5 ore la audieri, însă singura măsură luată asupra sa a fost controlul judiciar. Acesta va fi cercetat în stare de libertate, pentru moment.

Polițistul care a accidentat mortal, joi, o fată de 13 ani și a rănit o alta, nu se afla în misiune, iar mașina pe care o conducea avea în funcțiune doar semnalele luminoase, nu și pe cele acustice, a precizat procurorul Călin Radu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1, într-o declarație de presă.

Potrivit acestuia, agentul nu a acordat proritate la trecerea de pietoni, iar în prezent acesta are calitatea de suspect.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă