Poliţiştii români de frontieră au salvat doi migranţi care erau în pericol să se înece în apele râului Timiş

1 lună in urmă 15

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 09.04.2021, 16:12.
Actualizat: 09.04.2021, 16:14

Poliţiştii români de frontieră au intervenit, vineri, pentru a salva doi migranţi care erau în pericol să se înece în apele râului Timiş.

Migranţii salvaţi de poliţiştii români de frontieră provin din Afganistan

Migranţii au fost scoşi cu greu din apă de poliţiştii români de frontieră

Poliţia de Frontieră

  • Migranţii salvaţi intenţionau să treacă graniţa în mod ilegal.

În ajutorul migranţilor au intervenit poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Cruceni - ITPF Timişoara, incidentul producându-se pe raza localităţii Grăniceri, sat aflat la graniţa României cu Ungaria. Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, poliţiştii români de frontieră se aflau în patrulare în zona respectivă în momentul în care au auzit strigătele de ajutor ale celor doi migranţi.

Migranţii erau în apele râului Timiş, cel mai probabil pentru că intenţionau să treacă graniţa în mod ilegal, şi se ţineau cu greu cu ramurile unor copaci de pe marginea apei. Poliţiştii români de frontieră au intervenit, i-au scos din apă pe cei doi migranţi şi au solicitat intervenţia unui echipaj medical astfel încât migranţii să primească ajutor.

Migranţii au fost transportaţi la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol. S-a stabilit că cei doi migranţi provin din Afganistan şi au 18 şi 21 de ani. În cazul celor doi sunt continuate cercetările, iar la finalul anchetei vor fi luate măsurile legale care se impun.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă