Polițiștii nu l-au găsit acasă pe Ioan Niculae. Omul de afaceri, dat în urmărire națională

1 lună in urmă 1

Polițiștii nu l-au găsit acasă pe Ioan Niculae, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu de 11 milioane de lei. Omul de afaceri este dat în urmărire națională. 

Ioan Niculae nu a fost găsit la domiciliul său din Zimnicea de polițiștii veniți să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, potrivit unor surse din poliție.

Omul de afaceri este dat în urmărire națională, poza și datele sale fiind publicate pe site-ul Poliției Române, la Persoane Urmărite. Dacă nu este găsit, va fi emis un mandat de urmărire internațională.

mandat ioan niculae Ioan Niculae figurează la Persoane Urmăriite pe site-ul Poliției Române. Sursa foto: politiaromana.ro

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv joi la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel București. 

Niculae a fost acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. Potrivit acuzațiilor din dosar, firma InterAgro, controlată de omul de afaceri, ar fi încheiat contracte fictive cu o altă societate, pentru a reduce masiv contribuțiile datorate bugetului de stat. Prejudiciul este calculat în acest caz la peste 11 milioane de lei.

Editor : B.P.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă