Poliţiştii i-au identificat pe cei care au anunţat cele două bombe la Timişoara

1 săptămână in urmă 14

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 15:20

102 citiri

Poliţiştii din Timiş au aflat cine a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe în incinta Liceului Catolic din Timişoara şi la Iulius Town, cel mai mare complex comercial din Timişoara. Este vorba de un elev şi o femeie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii i-au identificat pe cei care au apelat numărul 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe la Liceul Catolic şi la Iulius Town, în Timişoara.

Urmează ca cei doi să fie găsiţi de poliţişti şi sancţionaţi.

În cazul Liceului Catolic, un elev care a lipsit mai multă vreme de la şcoală a fost cel care a sunat să anunţe plasarea unei bombe în incinta unităţii şcolare.

În cazul centrului comercial, o femeie cunoscută cu probleme psihice ar fi sunat la 112 să anunţe amplasarea unei bombe.

Atât la Liceul Catolic, cât şi la Iulius Town s-a dovedit că a fost alarmă falsă.

Citeste si:

UPDATE A doua amenințare cu bombă la Timișoara în decurs de o oră VIDEO

O a doua amenințare cu bombă a fost anunțată la Timișoara, în decurs de o oră, miercuri, 12 ianuarie. UPDATE 14:10 Pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș,...

Elevii de la Liceul Catolic din Timişoara, evacuaţi din cauza unei ameninţări cu bombă

Autorităţile intervin miercuri, 12 ianuarie, după ce au primit un apel la numărul 112 care anunţa că în Liceul Catolic din Timişoara ar fi amplasată o bombă. Au fost evacuaţi toţi...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă