Polițiștii din Ialomița au amendat participanții la un priveghi după ce aceștia au chemat lăutarii și au făcut mai multe live-uri pe Facebook

1 lună in urmă 30

Poliţiştii din Ialomiţa au descins la un priveghi şi au aplicat amenzi de 15.000 de lei, după ce participanţii au făcut mai multe live-uri pe Facebook. În afara familiei defunctului, au fost amendaţi şi lăutarii chemaţi să cânte la priveghi, mai transmite IPJ Ialomiţa.

Conform IPJ Ialomiţa, priveghiul a fost organizat în localitatea Bărbuleşti. Oamenii legii s au sesizat din oficiu şi au descins la adresa respectivă după apariţia pe Facebook a unor imagini.

„Au fost identificate 26 de persoane participante, cu domiciliul în comuna Bărbuleşti, acestea fiind sancţionate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea totală a amenzilor fiind de 13.000 de lei. Totodată, a fost sancţionat contravenţional şi organizatorul evenimentului, un bărbat de 48 de ani, cu amendă în valoare de 1000 de lei, cu aceeaşi sumă fiind sancţionate şi persoanele care au fost chemate să cânte la eveniment.”, transmite IPJ Ialomiţa, într-un comunicat de presă.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă