Politistii de la Serviciul de Actiuni Speciale, trimisi sa sparga o petrecere la care participau 12 persoane

1 lună in urmă 15

Politistii din Voluntari, impreuna cu politistii Serviciului de Actiuni Speciale, au spart o petrecere la care participau 12 persoane.

Politistii au fost sesizati de un barbat care a sunat la 112 si a sesizat organizarea petrecerii private fara respectarea normelor de protectie sanitara.

"La fata locului politistii au identificat 12 persoane participante, inclusiv organizatorul evenimentului. In urma activitatilor desfasurate, politistii Ilfoveni au aplicat 12 de sanctiuni contraventionale conform Legii 55/2020, cu amenzi in valoare de 8000 de lei, din care o sanctiune a fost aplicata organizatorului, in valoare de 2000 de lei", anunta Politia Ilfov.

Citeste si:

Drula, despre discutiile cu sindicalistii de la metrou: Nu exista niciun fel de acord. Ce au prezentat ca un rezultat al unor negocieri sunt, de fapt, cerintele dumnealorTestul care depisteaza in 20 de secunde infectia Covid-19, aprobat in Marea BritaniePedeapsa exemplara pentru ucigasul unei romance din Republica Dominicana. Criminalul a incercat sa-i convinga pe judecatori ca tanara s-a sinucisUnii europarlamentari din comisia pentru transporturi cer renuntarea cat mai rapida la ora de varaRomanul care creste bizoni pentru carne. Pretul impresionant al produsului cu doza mica de colesterol si continut mare de fier
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă