Polițiștii au săltat un interlop chiar din sala de fitness. De ce este acuzat bărbatul

2 săptămâni in urmă 3

Sală fitnessSală fitness

Un interlop din Târgoviște a fost reținut de Poliție după ce i-a amenințat pe jandarmi cu moartea. S-a întâmplat chiar înainte de protestele anti-resticții. Atunci bărbatul a postat mesajele de amenințare pe o rețea de socializare. Polițiștii s-au autosesizat și l-au săltat pe individ chiar de la sala de fitness, relatează Realitatea PLUS.

JOI, 01 APRILIE 2021, 17:42

SURSĂ: Realitatea.PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reținut de polițiști pentru amenințare și instigare la violență. Acesta a postat pe rețelele sociale înainte de protestul anti-restricții mai multe mesaje de amenințare atât pentru polițiști, cât și pentru jandarmi.

Imagine

Mai exact, acesta a a intrat în vizorul oamenilor legii după ce a postat pe pagina personală de Facebook următorul mesaj: "Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm". 

Polițiștii spun că acesta este un cunoscut interlop din Târgoviște. În trecut a făcut 13 ani de închisoare pentru omor, iar acum s-a filmat în timp ce arunca petarde la protestul din Târgoviște. Marți seara, însă, a fost reținut iar instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acesta nu are voie să participe la evenimente sportive sau culturale, dar nici la adunări publice. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă