Politistii americani au gasit 150 de copii dati disparuti intr-o operatiune de amploare

1 lună in urmă 1

150 de copii disparuti au fost gasiti de politistii din statul american Tennessee in cadrul unei actiuni care a inceput anul trecut si s-a desfasurat pe intreg teritoriul statului. In total, 240 de copii erau dati disparuti, iar politia ii cauta acum pe restul.

Copiii gasiti au varste cuprinse intre 3 si 17 ani. Investigatorii cred ca cinci dintre ei sunt victime ale traficului de persoane, iar altul a fost salvat intr-un dosar de rapire, scrie BBC citat de Digi 24.

Aceasta este una dintre cele mai mari actiuni de recuperare a copiilor disparuti, soldata cu mai multe arestari.

Cazul socant petrecut in Bucuresti: doi cetateni, tarati de politisti la marginea Capitalei si batuti cu salbaticie. La final, un agent a urinat peste o victima

"Sper ca aceasta operatiune le va schimba cursul vietii acestor 150 de tineri si le va oferi oportunitatile pe care le merita orice copil", a declarat Tyreece Miller, unul dintre conducatorii investigatiei.

Adolecenta de 15 ani, rapita de pe o strada din Targu Mures si bagata cu forta intr-o masina. Politia a declansat procedura "Alerta rapire copil"

Operatiunea a inceput in toamna anului trecut. Pe teritoriul statului Tennessee erau raportati 240 de copii disparuti, iar la actiune au participat forte de ordine din cadrul mai multor structuri. Actiunea propriu-zisa de recuperare a copiilor a demarat in luna ianuarie a acestui an si in interval de doua luni au fost gasiti 150 de copii.

Citeste si:

O altfel de revista a presei. Cele mai importante stiri din 4 martie 2021Cazul socant petrecut in Bucuresti: doi cetateni, tarati de politisti la marginea Capitalei si batuti cu salbaticie. La final, un agent a urinat peste o victima"Minune" birocratica la podul suspendat peste Dunare. "Am facut astazi un pas mare pentru evitarea scenariului negativ"La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori. C-asa-i in tenis"Cum "a subtiat" administratia Firea patrimoniul Bucurestiului cu miliarde de lei. Lista manevrelor contabile facute din pix
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă