Polițist prins în ”misiune” la o prostituată: dosar penal, după ce s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti

1 săptămână in urmă 16

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 19:30

112 citiri

 dosar penal, după ce s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti

Un polițist care a vrut să întrețină relații sexuale cu o prostituată fără să plătească s-ar fi folosit de uniforma, deși era în afara serviciului.

Când și-a dat seama de intenția bărbatului, femeia la care a mers pentru raporturi sexuale a chemat în ajutorul său alți doi bărbați.

Totul s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, când un agent din Râmnicu Sărat, încadrat la un post din mediul rural, împreună cu un tânăr, în vârstă de 19 ani, s-ar fi dus să întrețină relații sexuale contra cost.

Deși agentul își încheiase programul de lucru a rămas îmbrăcat cu uniforma de care a și vrut să se folosească pentru a nu plăti. Gestul bărbatului a înfuriat-o pe femeia la care a mers pentru a întreține relații sexuale astfel că aceasta a chemat în ajutorul său alți doi bărbați. În același timp, aceasta, văzând că unul dintre cei doi poartă uniformă, a alertat și autoritățile.

”În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agent de poliție Cornelia Stroe.

Acum, polițistul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal și se fac cercetări pentru uzurparea de calități oficiale. De asemenea, a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar, relatează sansanews.ro

Citeste si:

Ce pedeapsă riscă tânărul din Bihor care și-a ucis câinele cu bestialitate

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Bihor, bănuit că ar fi ucis un câine pe care l-a târât doi kilometri după o căruţă, a fost reţinut de poliţişti. El este acuzat de uciderea...

Un adolescent de 17 ani, anchetat penal după ce l-a împușcat cu un pistor de airsoft pe un băiat mai mic

Poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea fac cercetări în cazul unui tânăr de 17 de ani care, luni seara, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft înspre un alt tânăr în vârstă de 15...

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă