Polițist luat pe capotă cu un Ferrari în Bocșa. Șoferul bolidului, oprit după 400 de metri cu focuri de armă: era urmărit internațional

2 luni in urmă 38

Șoferul unui Ferrari a fost reținut în orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, după ce a acroșat un polițist care a încercat să îl oprească în trafic.

Incidentul a avut loc joi, 12 august, iar autoritățile au descoperit o zi mai târziu, vineri, 13 august, că șoferul era căutat internațional de autoritățile din Austria.

Șoferul, Marius Dumitrașcu, era la o nuntă, într-o coloană de mașini, și, când i s-a făcut semn de către polițiști să oprească, „acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroșat pe agentul de poliție care se afla lângă mașina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul și să prezinte documentele pentru control”, conform Poliției Caraș Severin.

Un alt polițist a tras trei focuri spre mașina care a fost oprită după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție.

Polițistul rănit a fost transportat la spital în vederea examinării și acordării asistenței medicale.


Ulterior, șoferul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că aceste nu consumase alcool. O zi mai târziu poițiștii au revenit cu un comunicat în care anunță că au descoperit că șoferul avea emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Austria.

„Bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, prin sistem videoconferință, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autoritățile austriece, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului”, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, citat de reper24.ro.

Citeste si:

Șofer de TIR prins cu sticla de bere la volan. Își făcea curaj pentru că ”sunt multe curbe”

 "Teodosie era pe scaunul din dreapta". Versiunea instituției religioase

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă