Polițist drogat la locul de muncă, în București - Se fac verificări disciplinare

1 lună in urmă 23

Politist drogat Politist drogat

Un agent de poliţie din Bucureşti a fost depistat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, în acest caz fiind declanşată o cercetare disciplinară, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

SÂMBĂTĂ, 04 SEPTEMBRIE 2021, 11:55

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

"În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTest. Unul dintre poliţişti, agent în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare", se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Conform sursei citate, agentul de poliţie a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament.

"Astfel de controale sunt curente şi vor continua. (...) Poliţia Capitalei nu tolerează abaterile şi vă asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate", mai precizează comunicatul DGPMB. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă