Politist din Vaslui aflat in misiune, lasat fara permis pentru ca a depasit linia continua. Explicatia sefilor Politiei

1 lună in urmă 1

Un politist din Vaslui, aflat la volanul unei autospeciale de Politie, a fost lasat fara permis dupa ce a facut o depasire pe linia continua.

Politistul transporta cu o autospeciala o persoana retinuta ce urma sa fie prezentata in fata instantei in municipiul Barlad si a fost lasat fara permis de conducere pentru 30 de zile, dupa ce ar fi efectuat o depasire neregulamentara.

Potrivit reprezentantilor IPJ Vaslui, autospeciala condusa de politistul sanctionat nu circula in regim prioritar.

"Colegul nostru se afla in timpul serviciului, dar nu circula in regim prioritar, neavand in functiune semnalele acustice si luminoase. El a fost sanctionat contraventional, iar complementar s-a luat masura suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Dupa acest incident, politistul si-a continuat deplasarea la Barlad.

Citeste si:

Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi?"Scriitoarea Aurora Cornu, prima sotie a lui Marin Preda, a incetat din viata. A fost cea care l-a convins sa publice "Morometii"Claudiu Manda, un vitezoman incurabil. Europarlamentarul PSD, lasat fara permis de trei ori intr-un singur an din cauza vitezeiDrama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV"Au incercat sa ma faca, dar au fost faultati". Cum au incercat hotii sa-l scoata din combinatie la furtul masinii lui Gigi Becali pe Sandu Geamanu, unul dintre cei mai temuti interlopi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă