Polițist din Constanța, filmat cum este înjunghiat. Agentul încerca să încătușeze un scandalagiu beat

2 luni in urmă 25

Incident extrem de grav în Constanţa. Un poliţist a fost înjunghiat chiar în timpul unei intervenţii. Acesta încerca să-l încătuşeze pe un bărbat beat, care făcea scandal.

Polițist din Constanța, filmat cum este înjunghiat. Agentul încerca să încătușeze un scandalagiu beat

Profimedia / imaginie ilustratuvă

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera video montată pe uniforma unui coleg.

Pe imagini se poate vedea cum agresorul deschide uşa la sosirea echipajului şi se năpusteşte cu un cuţit asupra poliţistului. Chiar dacă este rănit la braţul şi umărul stâng, omul legii reuşeşte să-i ia cuţitul din mână şi să-l încătuşeze.

A fost transportat apoi la spital, unde a fost fost cusut, iar medicii spun că va avea nevoie de două săptămâni de recuperare.

Agresorul a fost reținut și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj, vătmare corporală şi tulburarea liniştii publice.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă