Politist din Bucuresti acrosat si tarat pe carosabil zeci de metri de un sofer care circula pe sens interzis

1 lună in urmă 42

Un agent al Politiei Locale a Municipiului Bucuresti, aflat in timpul serviciului, a fost acrosat si tarat pe carosabil de un conducator auto care circula pe sens interzis, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale Bucuresti postat pe Facebook. Incidentul s-a petrecut joi, la pranz, pe o strada din Sectorul 4 al Capitalei.

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, iar pe numele sau s-a deschis dosar penal pentru infractiunea de ultraj.

"Aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, politistul local din cadrul D.G.P.L.C.M.B. a observat, in trafic, un autoturism ce se deplasa neregulamentar, pe o strada cu sens unic de circulatie. La semnalul efectuat de catre agentul P.L.M.B., conducatorul auto a oprit autoturismul, dar a refuzat legitimarea.

Mai mult, nerespectand indicatiile politistului local, a incercat sa intoarca masina pe sensul regulamentar de mers. Observand manevra, agentul a pus mana pe volanul autoturismului si, pe un ton ferm, a cerut, din nou, soferului sa opreasca motorul si sa prezinte actele. In varsta de 30 de ani, N.A., a refuzat sa se supuna somatiei si s-a pus in miscare cu politistul agatat de portiera masinii si oglinda retrovizoare. A oprit dupa cativa zeci de metri, dupa ce a ajuns intr-o zona cu trafic intens din apropierea Autogarii Filaret", se arata intr-un comunicat al Politiei Locale Bucuresti.

Soferul este cercetat acum pentru ultraj.

"Dupa stabilirea identitatii, conducatorul auto recalcitrant a fost sanctionat contraventional pentru nerespectarea regulilor de circulatie si pentru tulburarea ordinii si linistii publice. In plus, sub coordonarea unitatii de parchet competenta teritorial, lucratorii Politiei Nationale efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj."

CITESTE SI:

Cand va incepe a doua campanie de vaccinare. Persoanele din centrele sociale vor fi primele

Noi prevederi legale in domeniul protectiei animalelor. Cand poate politia sa intervina


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă