Poliţist din Braşov, cercetat pentru comiterea infracţiunii de luare de mită

3 săptămâni in urmă 1

Un poliţist din Braşov este cercetat penal, sub control judiciar, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Poliţistul şi-a recunoscut faptele

Poliţistul este acuzat că a încasat diferite sume de bani de la mai mulţi şoferi

Profimedia - imagine ilustrativă

Poliţistul din Braşov este acuzat că a încasat diferite sume de bani de la mai mulţi şoferi.

Poliţistul este acuzat că a încasat diferite sume de bani ca mită, de la mai mulţi şoferi, pentru a trece cu vederea infracţiunile comise de aceştia şi a nu dispune măsuri de sancționare contravențională privind încălcarea legislației circulației pe drumurile publice.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, poliţistul din Braşov a fost pus sub acuzare şi este cercetat penal după o autosesizare a poliţiştilor anticorupţie de la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov.

Cercetările continuă, în cazul poliţistului din Braşov acuzat de luare de mită

Iniţial, poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost lăsat sub control judiciar, mai ales după ce a recunoscut comiterea faptelor. Poliţistul din Braşov a solicitat trecerea în rezervă cu drept la pensie.

Chiar şi aşa, el nu a scăpat, fiind în continuare cercetat. Poliţiştii anticorupţie din Braşov vor să stabilească întreaga activitate infracţională înainte ca procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov să dispună trimiterea în judecată a poliţistului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

brasov politist mita cercetat penal retinere control judiciar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă