Poliţist cercetat disciplinar pentru că a scris pe Facebook că nu va controla conformitatea măştilor

2 săptămâni in urmă 14

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este cercetat disciplinat, după ce a scris pe Facebook că nu va cerceta şi sancţiona cetăţenii pentru neconformitatea măştilor purtate.

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 21:50

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Poliţistul este cercetat de Biroul Control Intern din cadrul IPJ Constanţa după ce a aunţat pe contul său de Facebook că nu va cerceta conformitatea măştilor, motivând că nu are pregătirea necesară şi această atribuţie nici nu este trecută în fişa postului.

„Eu unul……. indiferent de orice dispoziție dată de șefii ierarhici NU VOI CONTROLA ȘI NU VOI SANCȚIONA nici un cetățean român privind autenticitatea măștii purtate. NU am pregătire de specialitate, NU există bază legală în fișa postului meu, NU am pregătire medicală de specialitate”, a spus polițistul, care este agent șef principal de Poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Reamintim că începând cu ziua de 8 ianuarie este obligatorie purtarea măștii de protecție doar tip medical sau FFP2, astfel încât să acopere gura și nasul. Acestea trebuie purtate în toate spațiile publice închise și deschise, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne. Astfel, măștile textile nu mai sunt permis.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă