Poliţist bucureştean, prins drogat chiar înainte să intre la muncă. Agentul a fost retras din serviciu

1 lună in urmă 24

Un poliţist de la Secţia 20 din Capitală este verificat disciplinar după ce a fost depistat sub influenţa drogurilor la intrarea în serviciu, un caz similar fiind înregistrat în luna august în judeţul Prahova.

Poliţist bucureştean, prins drogat chiar înainte să intre la muncă

Poliţist bucureştean, prins drogat chiar înainte să intre la muncă

Hepta

''În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTest.

Unul dintre poliţişti, agent, în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare.

Agentul de poliţie în cauză a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament.

Poliţia Capitalei subliniază că nu tolerează abaterile şi asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.''

În luna august, un poliţist din cadrul Inspectoratul Judeţean Prahova a fost depistat sub influenţa drogurilor în urma unei testări realizate la nivelul instituţiei. Rezultatele au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă