Polițist amenințat de un șofer oprit în trafic, la Constanța: „Lasă că ne vedem noi pe traseu, fără haine pe tine”

3 luni in urmă 27

Un polițist din Constanța a fost amenințat de un șofer pe care l-a oprit în trafic, în timpul unui control la ieșirea dintr-o localitate carantinată. ”Lasă că ne vedem noi pe traseu, stai linistit! Ne vedem noi fără haine pe tine”, i-a spus șoferul.

Dosar penal pentru un șofer care a amenintat un polițist din Constanta

Polițistul se afla la unul dintre punctele de intrare/ieșire dintr-o localitate aflată în carantină. În urma apariției imaginilor în spațiul public, șoferul agresiv s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Șoferul s-ar fi enervat întrucât a fost oprit când se întorcea de la serviciu și avea actele-n regulă. Prin urmare, s-a apucat să-l înjure pe polițist, motiv pentru care a fost amendat cu 2.900 de lei.

În momentul în care îl întreabă dacă are mențiuni de făcut la procesul verbal, șoferul continuă să-l înjure pe polițist și începe să-l amenințe.

”Lasă că ne vedem noi pe traseu, stai linistit. Ne vedem noi fără haine pe tine. Din toți, toata lumea trece, doar pe mine m-ai oprit”, spune nemulțumit șoferul, care refuză să semneze procesul verbal.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, șoferul agresiv s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

politist constanta trafic sofer localitate carantinata covid coronavirus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă