Polițist acroșat de un șofer care era naș la o nuntă

2 luni in urmă 27

Un polițist dintr-o localitate din județul Caraș-Severin a fost acroșat de un șofer care nu s-a conformat semnalelor echipajului de la rutieră, potrivit Poliției din Caraș Severin. Individul era naș la o nuntă, conform surselor G4Media.ro.

Polițiștii i-au cerut șoferului să tragă pe dreapta, moment în care acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou și l-a acroșat pe agentul de poliție care se afla lângă mașină.

Un alt coleg aflat în dispozitivul de menținere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție”, notează polițiștii.

Polițistul a fost transportat la spital pentru examinare și acordarea asistenței medicale.

Comunicatul integral al IPJ Caraș Severin

În această după-amiază, Inspectorul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un polițist din cadrul Poliției Orașului Bocșa care dirija traficul rutier pe raza de competență a fost acroșat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor polițiștilor.

Din verificările efectuate s-a stabilit că polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, conducătorul auto ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroșat pe agentul de poliție care se afla lângă mașină, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul și să prezinte documentele pentru control.

În continuare, un alt coleg aflat în dispozitivul de menținere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție.

Polițistul a fost transportat la spital în vederea examinării și acordării asistenței medicale.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 42 de ani din Reșița, fiind condus la sediul poliției, pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale.

Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă