Poliția Română a dispus verificări, în urma unei descinderi greșite a polițiștilor din Ilfov. O femeie și fiica ei s-au trezit cu mascații în curte

2 luni in urmă 1

Conducerea Poliției Române a dispus verificări cu privire la o percheziție la o adresă greșită în județul Ilfov. Totul s-a petrecut, miercuri, când mascații Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române au descins la o adresă greșită din Clinceni, județul Ilfov, potrivit Ziare.com.  

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Facebook

Cele mCele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1ai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie și fiica ei s-au trezit, cu noaptea în cap, cu mascații în curte. Descinderea făcea parte dintr-o acțiune amplă, la nivel național, a Direcției Transporturi, iar oamenii legii ar fi trebuit să intre la o locuință din spate.

Proprietara a declarat, pentru Ziare.com, că mascații i-au distrus ușa și au imobilizat-o atât pe ea cât și pe fiica sa, folosind violența.

"Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa. Eu am fost bruscată (...) Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele. Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta", a declarat Cecilia Grecu.

Femeia i-a urmărit pe oameii legii, cerându-le explicații, adăugând că a sunat la 112, dar la primul apel i-a fost închis telefonul. A chemat și salvarea, fiica ei având nevoie de îngrijiri după ce a făcut un atac de panică.

Conducerea Poliției Române a anunțat, joi, că a dispus verificări cu privire la o percheziție la o adresă greșită în județul Ilfov.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la o percheziție care ar fi fost efectuată, ieri, de către polițiști din cadrul Poliției Transporturi, în județul Ilfov, la o altă adresă decât cea menționată în mandat, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Române a dispus verificări, prin specialiștii Direcției Control Intern, urmând ca, în baza verificărilor efectuate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

descindere politie politia transporturi perchezitii ilfov descindere gresita politie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă