Poliția, în ALERTĂ, după ce mai mulți elevi au fost luați la ocazie de un șofer inconștient... pe mașină - Imagini ȘOCANTE

1 lună in urmă 17

 Captură TVElevi luați la ocazie de la școală... pe mașină Foto: Captură TV

În România, elevii merg la școală atârnați de mașini, pentru că alt mijloc de transport nu au. Imagini revoltătoare au fost surprinse în aceste zile în județul Suceava. Patru elevi au fost surprinși agățați de o mașină în drumul de la școală spre casă. Vineri seară, Ministerul Educației a anunțat că a lansat în dezbatere un proiect de OUG pentru gratuitate pe toate mijloacele de transport pentru elevi.

VINERI, 05 MARTIE 2021, 21:48

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

Patru elevi au fost surprinși agățați de o mașină în drumul de la școală spre casă, relatează Realitatea PLUS. 

S-a întâmplat în comuna Zvorîștea, iar șoferul care i-a luat pe copii la ocazie avea deja mașina plină.

Fotografiile au fost postate pe o rețea de socializare de un alt conducător auto care a surprins întreaga scenă. Martorul spune că șoferul mergea cu peste 60 de kilometri pe oră. Poliția s-a autosesizat după ce a văzut imaginile și îl caută acum pe șoferul care a făcut acest gest incredibil. 

„Astăzi, în jurul orei 13.00, Zvoriştea (Buda) Domnul șofer a umplut mașina cu copii din fața școlii, inclusiv 4 atârnați de mașină, conducând cu 60 km/ora chiar peste...”, a scris conducătorul auto care a publicat fotografiile pe contul său de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă