Poliția din SUA, recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea unui român

3 săptămâni in urmă 14

Suspectul ar fi fugit de la locul crimei la volanul unei mașini de terenSuspectul ar fi fugit de la locul crimei la volanul unei mașini de teren

Poliţia americană oferă o recompensă de un milion de dolari pentru orice fel de informaţii care pot duce la prinderea lui Florin Răducanu. Bărbatul este suspectat că l-ar fi împuşcat mortal pe interlopul român Aly Sadoveanu, pe o stradă din Los Angeles. 

DUMINICĂ, 31 IANUARIE 2021, 13:38

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Autoritățile din Statele Unite au anunţat că s-a emis un mandat de arestare pe numele lui Florin Răducanu şi că se oferă o recompensă de un milion de dolari pentru prinderea lui sau pentru orice informaţii care duc la capturarea asasinului. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, suspectul ar fi fugit de la locul crimei la volanul unei mașini de teren. Oamenii legii au identificat automobilul, dar nici urmă de suspect. Se presupune că, după asasinat, Răducanu ar fi fugit în Mexic.

Crima a avut loc pe 24 ianuarie, în faţa unui motel din oraşul californian Anaheim. Interlopul Aurel Trandafir a fost împușcat, iar medicii nu l-au mai putut salva. 

Interlop român, EXECUTAT în America. Cine este Alișor Sadoveanu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă