Poliția din Germania i-a confiscat unui român elicopterul pe care-l transporta cu remorca

2 săptămâni in urmă 16

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 14:03

420 citiri

Poliția din Germania i-a confiscat unui român elicopterul pe care-l transporta cu remorca

Un echipaj de poliție din Germania, care patrula joi, 11 noiembrie 2021, la ora 2.20, între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, a observat un transport neobișnuit.

Un elicopter de mici dimensiuni era transportat pe o platformă auto, a informat portalul poliției germane.

"Ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă auto cu numere românești se afla oprit pe prima bandă a drumului, având aprinse luminile de avarie.

Din cauza unui defecțiuni, șoferul fusese nevoit să oprească. Pe lângă starea tehnică nesatisfăcătoare a combinației de autovehicule, polițiștii germani au descoperit că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu era nici omologată și nu avea nici asigurare.

Subansamblul era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, iar poliția a deschis o anchetă la adresa ambilor șoferi.

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos.

Continuarea călătoriei cu remorca a fost interzisă", potrivit poliției germane.

Citeste si:

Germania suspendă procedura de certificare a gazoductului Nord Stream 2. Care a fost motivul invocat

Agenţia Federală a Reţelelor din Germania (Bundesnetzagentur, BNetzA) a anunţat marţi, 16 noiembrie, suspendarea procedurii de aprobare a Nord Stream 2, controversatul gazoduct între Rusia...

Germanii ar putea fi obligaţi să prezinte un test negativ sau dovada vaccinării pentru a călători cu mijloacele de transport în comun

Germanii ar putea fi obligaţi, în curând, să prezinte un test negativ, dovada vaccinării sau trecerii prin COVID-19 pentru a călători cu mijloacele de transport în comun, autorităţile...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă