Poliția Capitalei, reacție HALUCINANTĂ după ce a fost chemată în Senat la 112 pentru Diana Șoșoacă

2 săptămâni in urmă 16

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 23:25

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Astăzi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 15:15, a fost sesizat prin apel 112 faptul că la o ședință a Senatului nu sunt respectate prevederile Legii55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în sensul că sunt persoane care nu poartă masca de protecție.

Polițiști din cadrul Secției 17 relaționează cu structura de Afaceri Interne a Senatului României, în vederea stabilirii situației de fapt”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Noul scandal provocat de senatoarea Diana Șoșoacă a culminat luni în pline lucrări ale Senatului cu apelarea numărului de urgență 112 pentru intervenția Poliției.

Niciun senator nu a avut curaj să o scoată pe Diana Șoșoacă din plen pentru a fi legitimată de Poliție - Cât de repede și-a pus masca senatoarea

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a anunțat luni seară că Diana Șoșoacă va fi reclamată marți la secția de Poliție 17 pentru nepurtarea măștii sanitare în plen, prezentându-se și dovezi video în acest sens. Președintele Comisiei de Apărare din Senat este cea care a sunat și la 112 în direct, în plenul lucrărilor, pentru a sesiza Poliția. Diana Șoșoacă a refuzat însă să se prezinte în fața ofițerilor de poliție, care au așteptat-o luni după-amiază, la Parlament.

Diana Șoșoacă NU scapă de POLIȚIE! Senatoarea, adusă în fața oamenilor legii - Care e motivul

"Era din Secţia de Poliţie a Senatului. După ce am stat de vorbă cu dumnealui, i-am dat datele mele de pe buletin pentru că sesizarea să fie înregistrată. A rămas ca mâine să fac o sesizare scrisă la Secţia 17 de Poliţie, unde Parlamentul este arondat", a explicat Nicoleta Pauliuc.

Nicoleta Pauliuc a anunțat că după ce a sunat, de la tribuna plenului Senatului, la numărul de urgenţă 112, din cauză că unii senatori nu poartă masca de protecţie, că „doamna senator nu a vrut să iasă, să aibă o întâlnire cu reprezentanţii instituţiilor statului. Se ascunde în spatele unei legitimaţii. Noi suntem toţi egali în faţa legii, dar demersul va continua, pentru că mâine voi face o sesizare la Secţia 17 de Poliţie, există înregistrări, chiar şi dumneavoastră aţi filmat-o în plenul Senatului, stând în bancă fără mască, deci vom vedea exact care este soluţia în momentul în care instituţiile statului îşi vor duce la îndeplinire rolul pentru care au fost create de a asigura securitatea cetăţeanului în această perioadă”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă