Poli Timișoara - Poli Iași 0-1. Camora aduce victoria moldovenilor în prelungiri, cu o lovitură superbă de cap

1 lună in urmă 33

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Poli Timișoara - Poli Iași 0-1. Suporterii echipei gazdă au aruncat cu fumigene în teren

Pe Dan Păltinișanu au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, iar suporterii timișoreni au început să aprindă fumigene încă din primele minute ale partidei. Fotbaliștii celor două echipe par să fi fost intimidați de acest lucru, deoarece prima parte nu a oferit mari ocazii de gol și nici alte evenimente importante.

Repriza a doua a fost una foarte diferită, cele două echipe jucând pe contre. Prima ocazie importantă a venit în minutul 49, prin căpitanul timișorenilor, Ioan Mera. Acesta a reluat cu capul peste poartă din careul de șase metri, însă arbitrul a fluierat fault în atac.

Poli Timișoara - Poli Iași 0-1. Camara a adus victoria moldovenilor în prelungiri

Moldovenii au replicat la scurt timp după trecerea orei de joc prin Camora, care a recuperat o minge în apropierea careului de șaisprezece metri și a șutat violent spre poartă, însă mingea a fost pe direcția lui Păduraru, care a reținut fără emoții.

După mai multe ocazii la ambele porți, tabela s-a modificat abia în prelungiri. În minutul 90+2, Cristea a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, centrându-i lui Camara, care a reluat excelent și a înscris după ce mingea a lovit mai întâi bara.

În urma acestui rezultat, Poli Iași se apropie de primele șase locuri, urcând pe poziția a zecea. De cealaltă parte, bănățenii se clasează pe locul 8.

VIDEO Poli Timișoara - Poli Iași 0-1. Rezumatul meciului

Etichete: liga 2 , poli iasi , politehnica timisoara
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă