Poli Iași vinde bilete virtuale la derby-ul Moldovei, cu FC Botoșani. Prețul modic fixat de conducerea clubului

1 lună in urmă 1

Conducerea lui Poli Iași a scos la vânzare bilete virtuale pentru meciurile de pe teren propriu din n returul campionatului. Prețul unui tichet este simbolic – 2 lei, rotunjit de la 1,945 lei, 1945 fiind anul în care a luat ființă oficial fotbalul ieșean, iar suporterii își procura tichetele fie de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall – parter, fie online, pe site-ul bilete.politehnicaiasi.ro.

Derby-ul Moldovei, Poli Iași – FC Botoșani, va inaugura noua campanie inițiată de conducerea ieșeană.

Noi întăriri pentru Poli Iași! Un atacant muntenegrean și un mijlocaș din Venezuela vor semna cu echipa lui Daniel Pancu

Poli Iași a început campania de vânzare a biletelor virtuale. Derby-ul Moldovei, cu FC Botoșani, este primul la care fanii pot cumpăra tichete

Oficialii lui Poli speră ca suporterii să vină în sprijinul echipei, achiziționând bilete, și să ajute echipa totodată financiar prin aportul lor.

„Anul 2020 ne-a schimbat tuturor viața, virusul Sars COV-2 ne-a privat de multe dintre plăcerile și pasiunile noastre. Și sportul rege a avut de suferit! Întrecerile fotbalistice au fost întrerupte, apoi s-au reluat fără fani în tribune. Suntem convinși că nu va mai dura mult, iar suporterii vor avea din nou bucuria de a reveni în arene și să sărbătorească victoriile echipei favorite. CSM Politehnica Iași este una dintre formațiile privilegiate, cu fani care, în ciuda măsurilor impuse de autorități, au ținut să-i susțină la meciuri pe alb-albaștri, chiar și de la porțile stadionului Emil Alexandrescu.

Cu speranța că și voi sunteți nerăbdători să urcați din nou Copoul și să asistați la partidele oficiale, vă propunem, așa cum unii dintre voi au solicitat, să achiziționați bilete de colecție pentru jocurile de pe teren propriu din returul Ligii I. Prețul modic al tichetelor, 2 lei, este legat de anul în care a luat ființă oficial fotbalul ieșean, 1945. Vă așteptăm, așadar, să comandați pe site-ul bilete.politehnicaiasi.ro sau să le cumpărați de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall – parter, de luni până duminică, între orele 12.00 și 20.00”, a scris clubul pe site-ul oficial.

Laurențiu Brănescu este noul portar al lui Poli Iași. „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

Primul meci de pe teren propriu în retur al Politehnicii va fi derby-ul Moldovei cu FC Botoșani, programat luni, 18 ianuarie, de la ora 17.00.

The post Poli Iași vinde bilete virtuale la derby-ul Moldovei, cu FC Botoșani. Prețul modic fixat de conducerea clubului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă