Poli Iași, un butoi cu pulbere. Demis de primar, Andrei Cristea a revenit azi ca antrenor

1 lună in urmă 1

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Miercuri, Andrei Cristea a fost anunțat că nu mai poate rămâne antrenor și trebuie să revină pe teren din postura de jucător. La primul antrenament după Comitetul Director al clubului, Andrei Cristea s-a antrenat umăr la umăr alături de restul jucătorilor. La 24 de ore după ce primarul Mihai Chirica a dictat măsuri drastice la Poli Iași, Andrei Cristea a revenit la rolul de antrenor!

Clubul nu l-a anunțat oficial pe Andrei Cristea că trebuie să renunțe la postul de antrenor, astfel că actualul golgheter al echipei a condus antrenamentul de joi, anunță GSP.ro. Până la meciul cu FC Argeș, programat luni, Poli Iași nu va aduce un nou antrenor principal. La Pitești, ultima clasată va fi condusă de Marian Rada. Rămâne de văzut dacă Andrei Cristea va sta pe bancă sau va intra în teren.

Ciprian Paraschiv ar putea pleca de la Poli Iași

Prezent în emisiunea Liga Digi Sport, președintele clubului Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a recunoscut că ia în considerare să plece de la echipă. La Comitetul Director, președintele a fost sancționat cu 10% din salariu pentru următoarele trei luni.

Poli Iași se află pe locul 16 în Liga 1, cu 16 puncte adunate în 24 de etape. Hermannstadt se află pe poziția 15, cu 22 de puncte. Moldovenii au ajuns la 9 etape consecutive fără succes în Liga 1. În etapa următoare, Poli Iași merge la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș.

Etichete: andrei cristea , s , antrenor poli iasi , andrei cristea poli iasi , ciprian paraschiv , presedinte poli iasi , liga digisport
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă