Poli Iași reacționează după ce suporterii i-au acuzat de blat pe doi dintre jucătorii importanți ai echipei. „Să se aștepte să fie puși în situația de a răspunde în fața legii, chiar în instanță”

1 lună in urmă 3

Conducerea clubului Politehnica Iași a reacționat luni după ce stoperii Cosmin Frăsinescu și Ovidiu Mihalache, doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei din ultimul deceniu, au fost acuzați de blat de către suporteri.

Înaintea partidei cu Dinamo, de sâmbătă, mai mulți reprezentanți au galeriei grupării ieșene au afișat în fața tribunei oficiale a stadionului Emil Alexandrescu bannere prin care au cerut demisia membrilor Comitetului Director, lansând totodată acuze de blat la adresa fundașilor centrali Cosmin Frăsinescu și Ovidiu Mihalache, ambii în vârstă de 36 de ani. Doi fotbaliști exponențiali ai Iașiului, care au dus greul apărării în ultimii ani în care au făcut cuplu în defensivă.

„Am revăzut meciurile și am constatat / Frăsinescu și Mihalache miros a blat”, au scris suporterii pe un banner.

Poli Iași reacționează după ce suporterii i-au acuzat de blat pe doi dintre jucătorii importanți ai echipei

Luni, la două zile după meci, Comitetul Director al clubului a reacționat printr-un comunicat postat pe site-ului clubului și i-a anunțat pe cei care au afișat bannerul că ar putea răspunde în fața legii pentru aceste acuzații, dacă nu le vor dovedi.

„Consiliul Director al Politehnicii Iași condamnă acuzațiile grave făcute la adresa a doi dintre jucătorii exponențiali ai grupării alb-albastre, înainte de meciul contra echipei Dinamo București.

Cosmin Frăsinescu și Ovidiu Mihalache sunt doi dintre jucătorii exponențiali ai echipei noastre, doi jucători care au dus greul în ultimele opt sezoane și care au pus umărul în realizarea unor obiective importante, cum ar fi calificarea în preliminariile Europa League sau clasarea în premieră în play-off-ul primului eșalon fotbalistic al țării.

În consecinţă, noi, membrii Consiliului Director al Politehnicii dorim să ne arătăm susținerea față de toți jucătorii noștri și să îi asigurăm de faptul că nu vom permite nimănui să le lezeze imaginea. 

Totodată dorim să le transmitem celor care au afișat bannerul cu mesajul defăimător la adresa celor doi jucători să se aștepte să fie puși în situația de a răspunde în fața legii, chiar în instanță, deoarece orice acuzație de acest fel trebuie să se bazeze pe dovezi clare și concrete”, se precizează în comunicatul Comitetului Director.

Contactați de ProSport, Cosmin Frăsinescu și Ovidiu Mihalache nu au dorit să comenteze aceste acuzații.

 

The post Poli Iași reacționează după ce suporterii i-au acuzat de blat pe doi dintre jucătorii importanți ai echipei. „Să se aștepte să fie puși în situația de a răspunde în fața legii, chiar în instanță” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă