Poli Iași o amenință pe Craiova după ce a pierdut greu cu FCSB: „E o pâine de mâncat în meciul cu ei!”

3 săptămâni in urmă 17

Poli Iași a fost aproape de o mare surpriză cu FCSB! Gruparea din Copou a pierdut cu scorul de 1-3, iar portarul Laurențiu Brănescu este deja cu gândul la partida cu Universitatea Craiova.

După seria de meciuri fără victorie, oltenii nu mai sperie pe nimeni, iar codașa Poli Iași speră să producă surpriza, Brănescu fiind convins că va fi o „pâine de mâncat”.

Duelul dintre FCSB și Poli Iași a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Poli Iași, cu gândul la Universitatea Craiova: „E o pâine de mâncat!”

„Am avut mare nevoie de puncte azi. Lucrurile nu prea merg bine, dar trebuie să strângem rândurile. Am încercat să punem mingea jos, am arătat că putem ceva. Trebuie să devenim greu de bătut și să se ne pregătim de play-out. Dăm totul pe teren și știm că vom arăta mult mai bine. Se va rezolva și problema antrenorului. Ne pare rău pentru domnul Pancu, sper să fie puternic și noi puternici pe teren. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova, care e sub presiune mare. Sper să fie pâine de mâncat în meciul cu ei”, a spus Laurențiu Brănescu, după eșecul de pe Arena Națională.

Fostul portar al lui Juventus este impresionat de modul în care arată FCSB și crede că și alți fotbaliști pot călca pe urmele lui Dennis Man, ajuns la Parma: „FCSB are jucători de calitate, au progresat, l-au vândut și pe Man în Italia, e un prilej și pentru ceilalți să se afirme, au văzut că se poate”.

„FCSB joacă fotbal, o echipă foarte greu de contracarat. Am reușit să-i blocăm, am avut șansele noastre, dar n-am profitat. Scorul cred că este meritat. S-au preocupat numai și numai de fotbal, a fost un joc plăcut ochiului. Nu suntem prea bine în clasament, dar mai sunt multe puncte puse în joc. Când vom avea toți jucătorii, cred că vom arăta mult mai bine. Eu am fost solicitat pentru acest meci și am răspuns prezent, era normal. Să vedem ce va fi”, a afirmat și antrenorul moldovenilor, Adrian Kereszy.

The post Poli Iași o amenință pe Craiova după ce a pierdut greu cu FCSB: „E o pâine de mâncat în meciul cu ei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă