POLI IAȘI - FCSB 5-2. Florin Tănase: „Virusul m-a ținut 12 zile la pat. Dintr-o dată să fii în partea cealaltă... Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

5 luni in urmă 19

„Revenirea a fost destul de grea după atâtea zile de pauză. Este începutul, ușor-ușor o să ne revenim. Am început bine jocul, apoi nu știu ce s-a întâmplat, am luat niște goluri pe greșeli iar adversarul a prins încredere. Am încercat să revenim, din păcate nu am reușit”, a declarat Tase, care a fost introdus pe teren în minutul 28. 

Tănase a vorbit și despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19, lucru care l-a ținut pe tușă în ultimele meciuri ale echipei sale. De asemenea, a dezvăluit și cum se simt coechipierii încă bolnavi de coronavirus.

„Să te simți în putere și dintr-o dată să fii în partea cealaltă... Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am revenit, asta e cel mai important. Unii se simt bine, alții mai puțin bine, dar nimeni nu știe cu adevărat totul despre acest virus. Îi așteptăm și pe ceilalți alături de noi, avem mare nevoie de ei. Când stai 12 zile la pat este greu, normal că te scoate din ritm”.

Alte știri despre FCSB:

Moment incredibil la FCSB, în prima repriză de la Iași! Ordin de la Gigi Becali?Ce o fi înțeles Istrate? Puștiul de 18 ani, pedepsit după primul gol la FCSB!

Cine a câștigat la Timișoara, diferența este uriașă: „Am pierdut, este voința timișorenilor'

Libertatea

Playtech: Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă