Poli Iași - FC Voluntari 0-2. Ivanov a rezolvat meciul cu o dublă. Ambele echipe au rămas în 10 oameni în același minut

2 luni in urmă 1

01.03.2021, 19:20

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Nici venirea lui Marian Rada nu a salvat situația la Poli Iași, care a pierdut acasă cu Voluntari, scor 0-2, și rămâne pe ultimul loc. Moldovenii nu au mai câștigat din 20 decembrie.


Știrea inițială:

Meciul Poli Iași - FC Voluntari, din cadrul etapei a 25-a din Liga 1, se dispută luni, de la ora 17:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Înaintea meciului direct, Poli Iași este pe locul 16, ultimul, în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în 23 de etape, în timp ce Voluntari este penultima, cu cinci puncte mai mult, dar și un joc mai mult disputat.

LIVE VIDEO Poli Iași - FC Voluntari, de la 17:30, la Digi Sport 1

Poli Iași, preluată de Andrei Cristea în urmă cu lună, echipă la care Marian Rada va debuta ca principal, cel puțin în acte, cu Voluntari, nu a mai câștigat din 20 decembrie, de la 1-0 cu Hermannstadt, bifând de atunci două remize și șase înfrângeri în campionat.

De partea cealaltă, FC Voluntari, care, de asemenea, a schimbat antrenorul recent, în ianuarie, Bogdan Andone înlocuindu-l pe Mihai Teja, a avut o revenire de formă în ultima perioadă, reușind remize cu Universitatea Craiova, Sepsi și CFR Cluj și o victorie la Viitorul, însă în ultima etapă a fost învinsă de FC Argeș.

În meciul tur, FC Voluntari s-a impus fără drept de apel în fața lui Poli Iași, cu 4-0.

LIVE VIDEO Poli Iași - FC Voluntari, echipele probabile

Poli Iași: Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu - Stan, Popa, Vanzo - Bega, Djuranovic, PopadiucFC Voluntari: Rîmniceanu - Satli, Achim, Armaș, Vlad - Gheorghe, Ivanov, Ricardinho - Ilie, Pesic, Jefte
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă