POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 0-1. Daniel Pancu, nervos după eșecul cu FC Botoșani: „E rușinos! Adversarii au fost mai bărbați”

1 lună in urmă 1

La finalul partidei, Pancu și-a criticat elevii pentru prestația din repriza secundă și a spus că Poli Iași nu merita nici măcar un egal, chiar dacă golul a venit în minutul 90.

Daniel Pancu, antrenor Poli Iași: „Îmi e rușine”

„Sunt trist, foarte trist. Sunt dezamăgit de ce am jucat în repria a doua. Pentru a câștiga un meci trebuie să câștigi dueluri, să fii bărbat. În această seară, jucătorii de la Botoșani au fost mai bărbați decât jucătorii de la Poli Iași.

Chiar dacă golul a căzut în minutul 90, nu știu dacă am fi meritat un punct. Au fost și cauze obiective, accidentări, Brănescu a prima dată titular după mult timp, Popa a avut crampe în ultimele 10 minute 

Dar am fost dominați și nu meritam mai mult! În prezint scuze fanilor, care suferă. E rușinos pentru mine ce s-a întâmplat în repriza a doua. Chiar dacă locul pe care suntem e rușinos, sunt puține puncte față de echipele de pe locurile 7-8. Nu renunțăm la luptă”, a spus Daniel Pancu la Look Sport.

VIDEO Daniel Pancu, moment de sinceritate: „Am luat banii degeaba! Nu știu exact ce-a fost în aer”

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC Botoșani, victorie dramatică în derby-ul Moldovei! Golul victoriei a fost marcat în ultimele minuteMutare spectaculoasă în Liga 1! I-a dat gol lui Real Madrid în Champions League, iar acum a semnat cu revelația din România

Anunțul făcut despre Radu Mazăre în urmă cu câteva momente. Decizie de ultimă oră a magistraților

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă