Poli Iași - Dinamo, ora 16:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. ”Câinii” pot părăsi locurile de baraj cu o victorie în Moldova

1 săptămână in urmă 18

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Poli Iași - Dinamo, miercuri, 16:30, Digi Sport 1

Ieșenii au reușit prima victorie în play-out, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 2-1, și caută un nou succes care să îi ducă mai aproape de îndeplinirea obiectivului: salvarea de la retrogradare.

Poli Iași - Dinamo, ora 16:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Nicolo Napoli: ”Dinamo vine cu un moral bun”

Cu 17 puncte, Poli Iași este ultima în Liga 1, la patru puncte distanță de ultimul loc de baraj, ocupat chiar de Dinamo. Hermannstadt este pe penultimul loc, cu 19 puncte.

De partea cealaltă, Dinamo vine după două victorii consecutive în Liga 1, cu FC Voluntari și Viitorul. ”Câinii” au 21 de puncte, iar cu un succes pot părăsi locurile de baraj.

”Jucăm contra lui Dinamo, vine cu un moral bun, are două meciuri consecutive câștigate și va veni aici ca să încerce să câștige meciul. Și noi am făcut un meci bun la Astra, la Giurgiu.

Am încredere în echipă, sper că vom face un meci bun. Avem nevoie de puncte, vom încerca să câștigăm meciul, contra rivalul nostru direct pentru salvarea de la retrogradare. Vedem ce se va întâmpla”, a spus Nicolo Napoli.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă