Poli Iași contestă suspendarea drastică primită de Ovidiu Mihalache: "Nu trebuie să 'spânzurăm' jucătorul". Ce urmează

4 luni in urmă 15

UCL: Bayern Munchen - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Real Madrid - Șahtior Donetk, miercuri, 19:55, Digi Sport 1

Președintele clubului Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a vorbit despre decizia dură a Comisiei, care l-a suspendat pentru opt etape pe Mihalache: "Este un verdict foarte dur din punctul nostru de vedere. Așteptăm motivarea, cu siguranță vom face recurs. A fost pur și simplu un eveniment nefericit, atât timp cât nu vorbim de intenție trebuie găsite circumstanțe atenuante.

Ne pare extrem de rău pentru Craiova și pentru Elvir, inclusiv lui Mihalache îi pare rău, dar asta nu înseamnă că trebuie <<spânzurat>> acum jucătorul. El este foarte marcat, 8 etape sunt foarte multe pentru un jucător ajuns la vârsta lui. Probabil a contat presiunea publică, pentru cei din lumea fotbalului este clar că nu a existat intenție", a spus Ciprian Paraschiv, pentru Digi Sport.

Ovidiu Mihalache, suspendat opt meciuri pentru accidentarea lui Elvir Koljic

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a stabilit, în urma ședinței de miercuri, o suspendare de opt etape pentru mijlocașul lui Poli Iași, care a fost și amendat cu 5.000 de lei.

Ovidiu Mihalache și-a ispășit deja una dintre cele opt etape de suspendare, runda trecută nefiind în lotul lui Poli Iași la meciul cu Sepsi, pierdut 1-4.

Meciurile la care va absenta Ovidiu Mihalache:

Astra Giurgiu - Poli IașiPoli Iași - ViitorulFC Voluntari - Poli IașiPoli Iași - FC ArgeșPoli Iași - CFR ClujDinamo - Poli IașiPoli Iași - Academica Clinceni

Astfel, Ovidiu Mihalache va putea reveni pe gazon la ultima etapă disputată în 2020, în weekend-ul 19/20 decembrie, când Poli Iași va juca împotriva lui Hermannstadt.

Elvir Koljic, atacantul Craiovei accidentat la gleznă de Ovidiu Mihalache, a fost operat pe 4 octombrie, la două zile de la momentul incidentului, și se află deja în proces de recuperare.

VIDEO Accidentarea suferită de Elvir Koljic

Etichete: ovidiu mihalache , meciuri poli iasi , elvir koljic accidentare , ciprian paraschiv , presedinte poli iasi , jucatori poli iasi , suspendare ovidiu mihalache
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă