Poli Iași are singura femeie medic din Liga 1. Cine e doctorița căreia ”îi place fotbalul” și a avut curaj să vină după pandemie

5 luni in urmă 18

Play-off UCL: Dinamo Kiev - Gent, marți, ora 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - UTA, luni, ora 21:00, Digi Sport 1

Doctorii Eugen Moroșanu și Alexandru Pătrașcu au părăsit gruparea din Copou, după ce LPF a impus protocolul anti-coronavirus. Astfel, Ciprian Paraschiv, președintele ieșenilor, a apelat la fosta sa studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași, unde Paraschiv este profesor universitar doctor la catedra de educație fizică.

Andreea Perju, singurul medic femeie din Liga 1

”Ea a venit într-un moment destul de greu pentru club, echipa nu mai avea doctor la acel moment, era imediat după pandemie. Cu toții eram speriați, ea avea curajul și și-a asumat acest lucru. A pus foarte multe lucruri la punct, am avut și noi controale de la DSP și trebuia să fie totul în regulă.

Îi place fotbalul foarte mult, face parte dintre primele mele generații de studenți. Îmi aduc aminte că era o studentă foarte serioasă. Am mai adus un coleg, Alexandru Drăgan, care să o suplinească, mai ales în deplasări”, a explicat Ciprian Paraschiv, pentru Digi Sport.

Galerie Foto

Poli Iași - FCSB 5-2. Daniel Pancu: "Nici cu Beșiktaș nu i-am bătut"

VIDEO Poli Iași - FCSB 5-2. Antrenorul celor de la Poli Iași a rememorat partidele în care a jucat împotriva lui FCSB, însă susține că niciodată nu a avut un ssemenea succes.

"E pentru prima dată când reușesc să câștig. Doar cu Rapidul îi bătusem până acum, de multe ori în campionat. Cu Vaslui nu am reușit, cu Iași nu am reușit, cu Voluntari nu am reușit și nici cu Beșiktaș nu am reușit, în cupele europene.

E prima victorie și sunt fericit. Absolut meritat. Am spus și înainte de meci, era clar că suntem echipa favorită.

Au venit cu multe rezerve, cu mulți tineri, care nu aveau cum. Chiar dacă ei au metode de refacere, cu criosaună, din punct de vedere emoțional era foarte greu pentru jucători ca Simion, Perianu, Popescu, chiar și Șut, care e mai rezistent, să-și revină pentru acest joc", a spus Daniel Pancu după meci.

VIDEO cu rezumatul partidei Poli Iași - FCSB 5-2

Etichete: politehnica iasi , ciprian paraschiv , andreea perju
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă