Podravka-CSM Bucureşti, Live Video ora 19:00, Digi Sport 1. Poate a treia oară va fi cu noroc

1 lună in urmă 24

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Prima ocazie este duelul Podravka-CSM Bucureşti, transmis sâmbătă, de la ora 19:00, pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

CSM București caută prima victorie în grupa A din Liga Campionilor, pe terenul echipei Podravka. Învinse de Esbjerg 21-22, și Rostov-Don 27-30, "tigroaicele" nu vor avea un meci ușor nici în Croația.

Podravka-CSM Bucureşti, Live Video ora 19:00, Digi Sport 1 

Podravka, la care evoluează româncele Yulia Dumanska și Bianca Bazaliu, a învins-o pe Buducnost în prima etapă, apoi a pierdut pe terenul lui Ferencvaros.

"Echipa are câteva jucătoare de bază care nu sunt la nivel fizic acolo unde ar trebui să fie şi este logic că nu sunt acolo. Este o echipa care de o lună de zile este împreună, eu va garantez că echipa asta, oricum ar fi, are un viitor", a declarat Adrian Vasile, antrenorul de la CSM București.

În eșecul cu Rostov-Don, la CSM București au debutat Alexandra Dindiligan, cu două goluri, și Alicia Gogîrlă. La 18 ani, fiica fostei internaționale Simona Gogîrlă și-a trecut o dată numele pe lista marcatoarelor.

"Înaintea fiecărui meci îmi dă sfaturi (n.r. Simona Gogîrlă, mama sa), cred că probabil s-a văzut pe ea în teren când am intrat eu, când avea 18 ani, la Oltchim. Sper ca în viitor să pot să prind mai multe minute, să pot să ajut echipa mult mai mult", a spus Alicia.

Podravka-CSM Bucureşti, Live Video ora 19:00, Digi Sport 1

Etichete: liga campionilor handbal , adi vasile , alicia gogîrlă , podravka csm bucuresti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă