Pochettino "pune tunurile" pe starurile lui PSG, după debutul cu stângul pe banca parizienilor! Primul vizat: Kylian Mbappe

1 lună in urmă 32

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Mauricio Pochettino nu a avut debutul la care visa pe banca lui PSG. Saint-Etinne a ținut-o în șah pe campioana Franței, care a plecat cu un singur punct de pe stadionul "Geoffroy Guichard", scor 1-1. La finalul meciului, antrenorul sud-american a dezvăluit că aștepta de la Mbappe să orchestreze jocul ofensiv al campioanei Franței, mai ales în lipsa lui Neymar.

"Kylian trebuie să-și îmbunătățească jocul, ca toți ceilalți. Poate mult mai mult și ar trebui să fie dezamăgit că nu am câștigat. În orice caz, atitudinea sa a fost bună, m-a mulțumit", a declarat Pochettino, citat de goal.com.

Marquinhos, căpitanul lui PSG, a vorbit despre schimbările pe care le-a produs venirea lui Mauricio Pochettino la cârma campioanei din Ligue 1: "Sunt schimbări, e normal, dar nu poți schimba totul deodată. Antrenorul a fost clar cu noi, trebuie să ne adaptăm filozofiei sale, dar să ne păstrăm și identitatea. Pas cu pas, sunt sigur că ne vom îmbunătăți jocul", a spus internaționalul brazilian.

Contra lui Saint-Etienne, Kylian Mbappe nu a făcut cel mai bun joc, în opinia lui Pochettino, însă a atras atenția cu ghetele sale speciale

Atacantul lui PSG nu a reușit să marcheze în meciul cu St Etienne, însă ghetele sale au atras atenția. Starul campioanei Franței a fost încălțat cu noua creație, "Nike Mercurial 7 Elite Chosen 2", gheată special creată în parteneriat cu atacantul de 22 de ani, dar și cu baschetbalistul LeBron James.

Ca detalii, pe călcâi apar inițialele lui Kylian Mbappe, precum și semnătura lui Lebron James, în format 3D, alături de "coroana regală" care a devenit imaginea starului de la LA Lakers, supranumit "King" (n.r.- regele). Aspectul unic este continuat și pe talpă, care are o culoare iridiscentă, cu un mic logo în partea din față și cu proiecția unui teren de baschet. Aceleași detalii apar și pe limbă, iar greutatea este de sub 190 de grame pentru mărimea 42.

Data oficială a lansării este 9 ianuarie, însă atât Mbappe, cât și LeBron James au purtat deja noile creații pe 6 ianuarie. Prețul unei perechi este de 290 de euro.

Etichete: psg , mauricio pochettino , saint etienne psg , kylian mbappe , reprosuri pochettino mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă