”Poate fi ultima competiție!” Eduard Novak, anunț neașteptat după participarea la Jocurile Paralimpice

1 lună in urmă 23

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Novak a participat vineri la ultima probă, ciclism pe șosea, iar la final a transmis un mesaj video pe pagina sa oficială de Facebook.

Eduard Novak s-a declarat mulțumit de parcursul său în competiția din Tokyo, însă a transmis că aceasta ar putea fi ultima lui participare.

Ministrul Sportului a reușit să câștige medalia de argint la proba de urmărire individuală 4000 m.

În edițiile precedente ale Jocurilor Paralimpice, Novak și-a mai adjudecat trei medalii, una de aur (Londra, 2012) și două de argint (Beijing, 2008 și Londra, 2012).

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

S-au terminat Jocurile Paralimpice. Patru competiţii şi o medalie de argint. Probabil putea să fie mult mai bine, putea să fie mult mai rău. Cred că este o realizare destul de importantă. Am reuşit să demonstrez că mai am un pic de forţă în picioare şi voinţă. Dar cred că mai mult este mesajul acela de a demonstra că dacă vrei într-adevăr, se poate.

Misiunea mea de a fi ministru şi sportiv a fost una foarte grea. Poate să fie ultima competiţie a mea, nu ştiu încă. Cred foarte mult în sportul românesc, cred că locul nostru este între cei mai buni. Îmi doresc ca în viitor din ce în ce mai mulţi copii să simtă acelaşi lucru, de a câştiga, de a fi cel mai bun din lume.

Avem soluţiile, avem posibilităţile, sper ca şi politic să fie totul în regulă şi să putem să continuăm munca cât mai bine. Îmi doresc să am un mandat de succes şi această strategie a sportului să fie implementată”, a transmis Eduard Novak pe pagina sa oficială de Facebook.

Etichete: jocurile paralimpice , eduard novak , tokyo 2020
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă