Poate FCSB să ia titlul cu Gigi Becali "antrenor"? Răspuns fără echivoc: "Se știa în cercurile fotbalistice, toată lumea știa"

2 luni in urmă 27

  • Liga 2: Steaua - Csikszereda, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

După replica lui Ilie Dumitrescu, a venit și cea a lui Gabi Balint. Fostul mare atacant e convins că e aproape imposibil ca roș-albaștrii să devină campioni în aceste condiții, însă singura șansă ar fi să fie ajutați de greșelile adversarilor.

Gabi Balint: "Dacă va câștiga campionatul FCSB, cred că va fi o palmă dată tuturor antrenorilor, care vor trebui să-și rupă carnetele în secunda doi"

"Până la urmă, Gigi trebuia să o facă (n.r.: să recunoască că el face absolut totul la echipă), pentru că se știa în cercurile fotbalistice, toată lumea știa asta. Problema va fi dacă va câștiga campionatul FCSB. Eu cred că va fi o palmă dată tuturor antrenorilor, care vor trebui să-și rupă carnetele în secunda doi.

Dacă Gigi Becali, ca antrenor, principal, patron și ce o mai vrea el, câștigă campionatul cu FCSB, ceilalți, la revedere licență PRO și ce or mai vrea! Păi mi se pare normal.

În mod normal, nu poate câștiga, dar având în vedere cum au început celelalte contracandidate și că fiecare are probleme, de la probleme financiare până la probleme de antrenori la unele echipe și de mentalitate, într-un fel, l-ar putea ajuta lucrul acesta.

CFR va fi pe două fronturi, îi va trebui lot, dar văd că renunță ușor la jucători precum Chipciu. Nu mi se pare normal, dar în fine", a spus Balint la Fotbal Club.

Dialogul dintre Ilie Dumitrescu și Gigi Becali

Dialogul memorabil dintre Ilie Dumitrescu și Gigi Becali a avut loc după meciul UTA Arad - FCSB 1-1. Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special, Ilie Dumitrescu a vorbit atunci despre situația ingrată în care se află antrenorul Dinu Todoran, dar și despre "ambiția personală" pe care crede că o are Gigi Becali.

Asta deși, recent, expertul Digi Sport afirmase că îi este foarte greu să aibă o poziție pe marginea acestui subiect. Ilie Dumitrescu, prezent în studioul Digi Sport Special, consideră că "Gigi Becali are o ambiție personală" și își dorește să demonstreze că poate să ia titlul cu FCSB chiar și din poziția neoficială de antrenor.

Finanțatorul de la FCSB spune că nu are nicio ambiție, dar nu vrea să pățească precum alte cluburi din Liga 1, unde tehnicianul era lăsat să își facă treabă.

Ilie Dumitrescu: Vreau să-i pun o întrebare lui Gigi. Câți ani ți-ai propus să fii general manager?
Gigi Becali: Tu ai spus că am o ambiție. Nu am.
I.D: Dar ce ai? Sau ți-ai propus tu să demonstrezi chestia asta?
G.B: Cui să demonstrez?
I.D: La toată lumea, că poți să faci chestia asta.
G.B: Care toată lumea? Ce treabă am cu voi? Nu mai am treabă.
I.D: Deci vrei să-ți demonstrezi ție, nu?
G.B: Nu, tată. Vreau să câștig bani, nu să demonstrez. Eu nu mi-am propus să demonstrez ceva cuiva, nu mă interesează. Eu am demonstrat deja cu ajutorul lui Dumnezeu. Ce să demonstrez? Eu vreau să-mi protejez banii mei. Nu vreau să ajung ca Negoiță, Borcea, Porumboiu, Copos, care au falimentat. Eu sunt singurul care îmi protejez și nu am intrat în faliment. Fac cum am făcut până acum.
I.D: Dar n-ai răspuns. Cât timp mai mergi pe conceptul ăsta?
G.B: Până când am fotbal și până când mă duc la sicriu. Eu comand. Banii mei și afacerea mea? Ați înțeles?
I.D: Eu am înțeles.
G.B: Până pun mâna pe sicriu și mă bagă în pământ. După aceea iau nepoții, ginerii, fetele. Până mor eu, toată lumea e sub comanda mea, execută ceea ce zic. Pentru că fac așa și mi-e bine că fac așa, am și bani, am familie frumoasă, am liniște, n-am stresul falimentului, asta pentru că comand bine eu.
I.D: Pentru mine e subiect închis.
G.B: Dacă așa vreau să fac eu și nu interzice legea? Este interzis? Interzice regulamentul? Să mă depuncteze! Ce mai vreți, mă, băieți? Nu mai are rost să discutăm. V-a spus și Todoran. Voi, în loc să discutați despre fotbal, vă interesează cine face schimbările. Bine, mă, le fac eu. Care e problema voastră?
Vali Moraru: Problema e că ceea ce faceți este împotriva logicii fotbalului și vă distrugeți propria echipă, depersonalizați toți antrenorii pe care îi aveți.
G.B: Da, mă, tată. Așa fac eu ca să nu intru în faliment.
V.M: Dar toate cluburile din lume au intrat în faliment dacă n-au procedat așa?
G.B: Nu știu despre lume, eu știu despre România.
V.M: Să înțeleg că CFR Cluj va intra în curând în faliment.
G.B: Nu vorbesc despre CFR. Eu știu că a fost în insolvență, atât știu.

Etichete: gabi balint , gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă