PNL îl așteaptă pe “faraonul” Iohannis să vină din Egipt și să negocieze cu Ciolacu SURSE

4 săptămâni in urmă 19

Joi, 28 Octombrie 2021, ora 16:27

55 citiri

PNL îl așteaptă pe “faraonul” Iohannis să vină din Egipt și să negocieze cu Ciolacu SURSE

Liderii PNL așteaptă întoarcerea lui Klaus Iohannis din Egipt pentru a negocia o majoritate parlamentară, susțin surse politice pentru ziare.com. Președintele PNL Florin Cîțu se opune ca Nicolae Ciucă să ofere ministere PSD. Cîțu nu acceptă nici refacerea coaliției de guvernare cu USR.

“În acest moment, generalul Ciucă este prizonierul lui Florin Cîțu, care i-a blocat toate mișcările. Cel care poate salva situația este Iohannis. De fapt, singura soluție e ca Iohannis să-l convingă pe Ciolacu să voteze guvernul Ciucă. Iohannis nu vrea ca USR să revină la guvernare. Îl așteptăm pe > ”, susține unul dintre liderii PNL.

Până sâmbătă, premierul desemnat Nicolae Ciucă trebuie să depună în Parlament programul de guvernare și lista de miniștri. Votul final va fi programat săptămâna viitoare.

PSD a cerut 7 ministere pentru a vita Guvernul Ciucă, însă Florin Cîțu s-a opus. De asemenea, USR a anunțat că nu va vota un guvern minoritar PNL - UDMR. Dacian Cioloș vrea refacerea coaliției de guvernare, însă nici Cîțu, nici Iohannis nu vor.

Citeste si:

 Fără miniștrii care au votat moțiunea împotriva lui Cîțu SURSE

Liberalii ar dori o refacere a coaliţiei cu cei de la USR, dar în anumite condiţii, şi anume ca structura Executivului să se păstreze la nivel de portofolii, însă miniştrii propuşi de USR...

Cum s-a înecat ADN-ul german în oceanul proastelor obiceiuri autohtone

Mă simt înșelat. N-ar fi prima oară când mi se întâmplă, doar că de astă dată cel care mi-a facut-o are funcția supremă în stat. L-am votat de două ori. Prima dată am zis că nu...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă