PNL anunță varianta guvernului minoritar/ Robert Sighiartău: ”Prima variantă este formula cu USRPLUS. A doua variantă, un guvern minoritar/ O să vedeți că or să vină la negocieri și cu Florin Cîțu premier”

1 lună in urmă 28

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, marți seară, la B1TV, că liberalii lucrează și pe varianta guvernului minoritar PNL în cazul în care USRPLUS va refuza să revină la guvernare.

Liderul PNL a dat asigurări ferme că liberalii nu vor renunța la Florin Cîțu, dar a transmis că reprezentanții USRPLUS ”or să vină la guvernare” și cu Florin Cîțu premier.

Sighiartău a transmis că prima variantă a PNL rămâne, totuși, alianța cu USRPLUS ”pentru o majoritate viabilă pe termen mediu și lung”.

Secretarul general al PNL i-a descris pe foștii colegi de coaliție drept ”imaturi” și ca ”un partid lipsit de experiență guvernamentală și că nu știe să reacționeze în cazul unei crize, și nici nu înțelege ierarhia statului român”.

Sighiartău a vorbit și despre ”câteva probleme generate de criza pandemică” trecând în revistă o ”creștere foarte mare de prețuri, creșteri de facturi”.

sursa foto: Inquam Photos/ Silviu Filip

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă