PNL anunță fuziunea cu ALDE. Liberalii au stabilit echipa care va negocia cu partidul fondat de Călin Popescu Tăriceanu

1 săptămână in urmă 5

PNL începe negocierile cu ALDE pentru fuziune. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, care spune că PNL și-a asumat „rolul de partid integrator al dreptei”. Despre PMP, Stroe spune că „există un progres evident al discuțiilor”.

PNL fuzionează cu ALDE. Liberalii au anunțat echipa care va negocia cu partidul fondat de Călin Popescu Tăriceanu

captura video

„S-a stabilit în ședința BPN componența comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. Noi, PNL, am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei. Ăsta e și motivul pentru care începem demersuri de dialog, dialog politic, cu ALDE”, a anunțat, marți seară, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

Comisia PNL de negociere cu ALDE va fi condusă de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu. „Comisia are în componență, alături de secretarul general, Dan Vîlceanu, pe Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuima și Gheorghe Falcă”, precizează Stroe.

Întrebat când va avea loc şi o fuziune a PNL cu PMP, Ionuț Stroe a spus că "există un progres evident al discuţiilor cu PMP", dar că nu poate da detalii despre stadiul discuțiilor.

„Probabil că în curând vom avea și decizii în acest sens”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PNL.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă