PNL a decis: nu votează guvernul Cioloș. Cîțu merge la negocieri doar de fațadă SURSE

1 săptămână in urmă 7

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 17:52

671 citiri

 nu votează guvernul Cioloș. Cîțu merge la negocieri doar de fațadă SURSE

Liberalii exclus posibilitatea de a vota guvernul Cioloș, susțin surse politice pentru ziare.com. Decizia va fi formalizată diseară, când se va reuni conducerea formațiunii. Florin Cîțu le-a transmis apropiaților că va participa la discuțiile de miercuri cu Dacian Cioloș doar din politețe.

Dacian Cioloș, desemnat să formeze Guvernul, a transmis, marți, un mesaj pe Facebook pentru cei care și-au arătat îngrijorarea că a fost atras într-o capcană politică. Acesta spune că USR nu joacă criza politică gândindu-se la voturile de peste doi ani, ci, pur și simplu, a făcut ceea ce trebuie să facă un partid politic: să își asume o situație de criză și să răspundă pe măsura momentului în care ne găsim.

„Nu e cazul să se îngrijoreze nimeni pentru cariera mea politică sau pentru candidatura mea la președinție. Suntem în plină pandemie și se pierd sute de vieți omenești în fiecare zi, iar societatea noastră trebuie să iasă din fascinația jocului politic și să se îngrijoreze pentru adevăratele motive.

Principala greșeală a politicienilor este că au crezut mereu că totul este despre ei. Guvernarea este despre cum se vor descurca românii în aceste luni dificile în care pandemia amenință pe fiecare dintre noi, iar facturile sunt o povară peste care unii dintre noi nu vor fi în stare să treacă”, afirmă Cioloș.

Pe de altă parte, deputatul PNL Violeta Alexandru a afirmat că actuala coaliţie nu se va reface, şi susține că PNL nu va mai punea impune niciun fel de reforme, pentru că nu mai există un sprijin solid în Parlament. Violeta Alexandru mai susține că țara va fi aruncată în braţele populiştilor.

”Acum, sincer, chiar doriţi să ne păcălim singuri, să ne amăgim? Avem timp? E momentul, cu ambulanţele transportând bolnavii şi staţionând cu orele în curtea spitalelor ca să se elibereze un loc pentru internare, să analizăm când i-a trimis D. Cioloş SMS-ul lui F. Cîţu şi ce i-o fi răspuns acesta, dacă i-a răspuns? Groaznic trebuie să fie pentru un doctor să decidă pe cine internează şi pe cine nu, în condiţiile în care nu mai sunt locuri. Deja întreţinerea e mai scumpă şi nici nu am intrat în iarnă”, a scris Violeta Alexandru, despre actuala situaţie de pe scena politică.

Citeste si:

Se joacă Iohannis de-a guvernul călcând peste cadavre?

Peste 200 de oameni au murit în ultima zi de coronavirus, secțiile de terapie intensivă sunt pline, spitalele nu mai au loc nici pentru alte boli. Toată vara guvernul s-a relaxat....

 „PNL va discuta cu domnul Cioloș după ce acesta va găsi soluția unei majorități cu aliații săi de la moțiune”

Președintele PNL, Florin Cîțu, a reacționat luni, 11 octombrie, după anunțul președintelui Iohannis privind desemnarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier. Acesta a susținut că...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă